The English book This Is How The State Fucks Your Mind is on hyperdialog.co.nr

This site is for the Swedish version.

Bokens delar finns under ovanstånde flikar.

Den 22 oktober 2015 fick jag veta att det kortkommando för att spara som jag ger inte funkar på en del system.

Gör så här klicka på symbolen för helskärm och där finns en nedladdningssymbol. Ska ändra överallt senare.

Bloggen nedan visar en del av tillkomsten och de olika kampanjer jag gjort.

Kommentarer - i det stora hela

En särskilt plats för generella kommentarer - om allt jag skriver - eftersom synpunkter inte nödvändigtvis passar till de få aptitretande styckena som finns här.

Jag hoppas att du skriver vad du tycker och tänker - särskilt om du inte tycker att jag gör mitt jobb! För annars kan jag ju inte bli bättre.

Och jag älskar kommentarer som "Anonym" hade den 29 november 2011 med orden: "När sådana här artiklar kan skrivas av vem som helst". Precis, just så. Själva vitsen med mina ord är ju att påpeka att vi lever i en värld; där det är viktigare med VEM som säger något än VAD som sägs - samtidigt som vi ska vara övertygade om att det finns något som kallas yttrandefrihet och annat trams. Så ge mig massor mer av sådant!!! Hur kul som helst.

9 kommentarer:

 1. Israel's krig mot sanningen utövas genom olika typ av vapen (bl.a. Bonniers medier&uthyrda kriminella liksom civilt-iklädda Mo$$ad's eXpo staff&pedofiler liksom kurdojudisk terrorist kopplaren Abit Dündar&Co.) fortsätter helt cyniskt på svensk mark också. Judar massakrerar förtryckta samhällsklasser; eliminerar hederliga människor över hela världen. Oberoende karaktärer lever under förödande faran av den performerade sionistiska imperialismen
  Mvh.
  Jöns Olof ÅKERLUND

  SvaraRadera
 2. Till Jöns Olof ÅKERLUND. Jag är för det fria ordet och vill ogärna radera kommentarer. Det är mycket bättre att reda ut förhållandena. Det är exempelvis mycket enkelt att påstå att någon eller något är roten till allt ont - för det är helt i linje med kyrkans lära - att utpeka det onda istället för att förstå de bakomliggande orsakerna. Visst är det så att förlag och tidningar styrs av de som har intresse av att inte rubba det etablerade osv osv - men att därifrån hävda att det beror på någon särskild etnisk grupp är korkat - tills du inte kommer med konkreta bevis.

  SvaraRadera
 3. Tack för texterna. Jag läser och försöker bilda mig en uppfattning. Det triggar igång en massa tankar hos mig.
  Min oro ligger kring din tanke bakom allt detta. Vad är det du vill få fram? En naturlig reaktion enligt ditt resonemang; det man inte förstår eller greppar direkt ska skapa rädsla.

  Sedan är jag ledsen att titeln är satt till vad den är för texterna innehåller mycket mer intressanta saker än hårda ord. Det skapar nog mest ett hinder för människor som inte tagit steget över tröskeln ännu. Kanske har du även där en tanke?

  SvaraRadera
 4. Tack, och det du skriver är vad jag vill få fram.

  Och det där med titeln. Det ÄR ju faktiskt frågan om "mindfucking" som staten garanterar och lite kul är det ju att retas. Men, visst kan titeln vara ett hinder - helt rätt. Samtidigt är det stora hindret att över huvudtaget öppet tala om den bakgrund som jag skriver om - där en del av problemet är fördomen att staten är det goda. Alltså titeln är till för att ge en sanbb motbild.

  Mitt mål, just nu, är att komma förbi det stora hindret så att vi kan börja att tala om väsentligheterna.

  SvaraRadera
 5. Vad är intelligensen för något?
  När sådana här artiklar kan skrivas av vem som helst med egna konstruerade sanningar och just därför ser jag artikeln som ett led att ytterligare lägga ut vilsnegångna spår över SD som i sak gör att, motståndet mot nationalstaten ebbar ut fortare än någon kunde tro,
  Alltså folk vaknar och söker sanningen helt enkelt och det gynnar bara SD.

  SvaraRadera
 6. Intelligens har den individ som i tid och rum vill, kan och vågar, värdera, värdesäkra och välja att lyda kollektiva maktcentra eller att förstå när, var och varför, partipolitiker i styrelse, utskott eller nämnd, är lydig målvakt för partiorganisation u.p.a.

  Tack Ola Alexander för kunskap, tänk och handling, att med din unika intelligens aktivera marknadens mentala livslånga förnekelse och förvirring!

  Mvh Whistleblower Adam 180grader

  SvaraRadera
 7. Intelligens är vad som i konsensus anses gångbart, dvs när du kan rabbla upp allt du fått förklarat för dig är sant så är du intelligent. Se Jeopardy.

  Visdom är när du har relevanta fakta i botten och logiskt kan förklara vad de fem sinnena observerar, utifrån den egna processen. Med relevanta fakta avses saker som objektivt måste anses som sanning. Jmfr motsatsen ex. skolbok.

  SvaraRadera
 8. min förståelse vad intelligens var när jag förstod att staten styr allt staten styr vad du ska tycka om vad som är rätt och fel. dom proppar med bakomliggande antydningar om vad som är snyggt och fult samt att dom till och med fått riktigt intelligenta människor att känna sig utanför för dom inte är som alla andra.. och med att dom föder osäkerhet så kan dom styra folket ditt dom vill.. fan vet inte om jag ville komma så här långt in i min själv insikt men kan inte sluta nu...

  SvaraRadera
 9. Jag tror visdomen agerar när intelligensen kan användas med hjärta och hjärna samtidigt. Intelligensen låter en se ut från den obefintliga boxen och verka i nya banor. "Street Smart" är en sorts intelligens intelligentare än certifierad skolboks idioti. Lärdomar genom misstag och lyckanden ger visdom. Intelligensen är inte kontrollerbar men kan kontrollera sig själv vid behov.

  SvaraRadera

Du kan skriva anonymt. Du behöver bara lösa gåtan för att förhindra att robotar tar över kommentarerna med reklam. Kommentarerna publiceras omedelbart utan granskning.

Skriv gärna och mycket!