The English book This Is How The State Fucks Your Mind is on hyperdialog.co.nr

This site is for the Swedish version.

Bokens delar finns under ovanstånde flikar.

Den 22 oktober 2015 fick jag veta att det kortkommando för att spara som jag ger inte funkar på en del system.

Gör så här klicka på symbolen för helskärm och där finns en nedladdningssymbol. Ska ändra överallt senare.

Bloggen nedan visar en del av tillkomsten och de olika kampanjer jag gjort.

Del 1

Här och där kallar jag, olyckligtvis, denna första del för Västerlandets dolda lydnadsreligion. Det är givetvis ett idiotiskt förbiseende - som jag successivt kommer att tvätta bort.Lite större skärm: Klicka på pilen och du kommer till ett nytt fönster

Ladda ner: Klicka på texten inne i ramen och spara (Ctrl + S) eller gör som ovan och i det nya fönstret gå till File: Download.


2 kommentarer:

 1. I del 1: sid 25 förklarar med tydlighet varför kvalitetssytem finns. Och varför kvaliteten sjunker för varje år. Reglerna som ingen kommer ihåg var de kommer ifrån eller varför de finns efterlevs och ändras till mer "kostnadseffektiva" varianter med enbart ekonomiskt innehåll. Och regelfetischisterna befordrar varandra och utesluter de som söker samarbete.

  Dekis i kvadrat.

  SvaraRadera
 2. Jag har inga invändningar mot det som står i boken, men jag saknar helt avgörande element, för att kunna ge en förståelse för, samt kunskap om det mångtusenåriga, systematiserade, strukturella kontraktsslaveri, vi alla föds in i, samt H-U-R det bedrägeriet går till.

  En kunskap som t ex YT kanalen Justinian deception, av Romley Stewart tar upp och pedagogiskt belyser, eller det som min facebookgrupp, GRUPPEN-ACEPHALI diskuterar på facebook.

  Kunskap som jag menar är viktig, för att kunna frigöra sig från detta mångtusenåriga förtryck och kontraktsslaveri.

  Som t ex kunskap om, vad den omedvetna/aningslösa användningen av ordet person innebär och vad det ställer till med, eller hur vi juridiskt blir grundlurade av av det omedvetna/aningslösa användandet av "text" i versaler, eller hur många (prepositions)ord har en allmänt vedertagen definition, men som, i juridisk mening har en helt annan och många gånger diametralt motsatt definition... Sen står vi frågande och undrar varför vi alltid är tvåa på bollen när vi haft med "lagen" att göra...

  SvaraRadera

Du kan skriva anonymt. Du behöver bara lösa gåtan för att förhindra att robotar tar över kommentarerna med reklam. Kommentarerna publiceras omedelbart utan granskning.

Skriv gärna och mycket!